7.11.11

…αυστηρά Παπανδρεϊκο!!!


Μπορώ να καταλάβω την Εύα, την Τόνια, τη Σούλα, τη (μεταμοντέρνα πια) Βασούλα, αυτό το Καρέ της Χαράς τέλος πάντων που πάνω στο ...πικ του μεταρρυθμιστικού κρεσέντο της καριέρας τους, αποφάσισαν να πουν ΟΧΙ!!! Το κατανοώ!
Το κατανοώ, να κάνει νάζια η Μιλένα, που το έργο της στο Υπουργείο έμεινε ...ΣΤΑΘΜΟΣ!
Κατανοώ το Γιώργο Λιάνη που κώλωσε. Σόρυ Υπουργέ μου, μα δεν είχες και ποτέ τη στόφα του γενναίου.
Κατανοώ μέχρι και τον Αλέξη! Έχει κι αυτός σοβαρούς λόγους για να κάνει εντύπωση! Και μεις στο σχολείο, θέλαμε όλες να έχουμε γκόμενο τον Πρόεδρο του Δεκαπενταμελούς!
Κατανοώ τους Καναλάρχες, τους Τραπεζίτες και τις λοιπές  ...υγιείς δυνάμεις του τόπου, ξεβρακωμένες ούσες να θέλουν να τον ξεκοιλιάσουν στο όνομα της φορολόγησης πρώτα και επαναφοράς στη συνέχεια κεφαλαίων από τις Ελβετίες!!!
Κατανοώ την άπασα εγχώρια αλλά και παγκόσμια διαπλοκή να καταγγέλλει τη διεξαγωγή  δημοψηφίσματος ως ...αντιδημοκρατική!!
Κατανοώ τον Αγανακτισμένο, όχι τον αληθινό, τον ιμιτασιόν, που παλεύει με σήμα την κρεμάλα για την εθνική κυριαρχία της χώρας, την ίδια στιγμή που έχει εκχωρήσει την προσωπική του κυριαρχία στην αδράνεια και το βόλεμα.
Κατανοώ τον Αντώνη που κατάφερε να μπερδέψει τον Λυμπερόπουλο με τον Πατριωτισμό και τους Ταγμένους Φαήλους με τις κωλοτούμπες….

τον Παπανδρέου όμως ΔΕΝ μπορώ να τον κατανοήσω!
Δυο χρόνια τώρα, διαπραγματεύεται μια συμφωνία, για να σώσει τη χώρα, λέει ο ...Προδότης. Πήρε 100 δις πέρσι, πήρε 100 τον Ιούλιο, πήρε 100 δις πίσω μέσω «κουρέματος». Ε δεν μας μπούκωσε και το στόμα, να μας πετάξει εκεί χάμω 500 δισεκατομμύρια να χουμε να πορευόμαστε ως περήφανο – ΜΗ εκχωρημένο έθνος όπως γινόταν παλιά, θυμάσαι φαντάζομαι κορύφωση με Καταλληλότερο;;; …από ελικοπτέρου τα μοίραζε με τον Μπαρόζο, πάνω από τα καμένα της Ηλίας το 2007. Αλλά τέλος πάντων, ακόμα και έτσι, θα τα δεχτώ! Αν και …συνθηκολόγησε παράνομα με τον Εχθρό και γω κινδυνεύω να χάσω ως Έθνος εθνική κυριαρχία, επειδή είμαι πολύ τεμπέλα και πολύ κακομαθημένη (ως έθνος), θα τα δεχτώ!
Με αυτήν λοιπόν την προδοτική Σύμβαση, που στην πιθανότητα να ΜΗΝ υπογραφεί, οι κρεμάλες εξαφανίστηκαν, οι πλατείες άδειασαν, οι αριστεριστές ματαίωσαν την Επανάσταση, έρχεται ο …Τσολάκογλου και πετυχαίνει ευρύτατη συναίνεση! Και από ανομιμοποίητος Πρωθυπουργός, η Σύμβαση θα περάσει με αυξημένη πλειοψηφία!!!
Και αυτός ο …Τυχοδιώκτης, ο Πρωθυπουργός εν ενεργεία, υποχωρεί για να σωθεί μια χώρα, που μέχρι πριν μια βδομάδα, ΔΕΝ ήθελε να σωθεί.



Δεν μπορούσα να τον κατανοήσω μέχρι σήμερα το πρωί για την ακρίβεια! Τότε που η μητέρα μου είπε: δεν είσαι η μοναδική προδοτική, συστημική και μνημονειακή οπαδός σ’ αυτόν τον Τόπο, που πίστεψες σε έναν Πολιτικό, Πολίτη του Κόσμου!!!
  
Τάνια Ιω. Γραμματικού
…πιο Προεδρικιά από ποτέ!!!

                                   (the last line, is yours Melpi)


Υστερόγραφο: Η αναφορά μου μόνο α. στις νεράιδες του πασοκ, έγινε γιατί ήταν περσόνες (!!!) και μπορεί να απογειώσουν το κείμενο (ή και να μου το πατώσουν, εγώ τα ρίσκα μου θα τα πάρω), και β. στο Λιάνη, λόγω εντοπιότητας. Τους λοιπούς «Συντρόφους», οι οποίοι έβαλαν και αυτοί το χεράκι τους σ’ αυτήν την Υπερπαραγωγή, θέλω να τους βεβαιώσω, πως χωρίς να χρήζουν αναφοράς, θα τους θυμόμαστε ΟΛΟΥΣ, ΔΕ θα τους ξεχάσουμε ποτέ…

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΡΑ ΓΕΡΑ ΤΑΝΥΑ!
Παρά τα λάθη και τον ΓιωργοΠαπανδρεϊκό (as opposed to "(Ανδρεο)Παπανδρεϊκό") τρόπο που πρότεινε το δημοψήφισμα, τους έκανε ΡΟΜΠΑ όλους. Και εκτός από τον Αντωνάκη και τα τατραπλά άξελ του, ξεφτίλισε κυρίως την Αριστερά, που αρνήθηκε μια κατ' εξοχήν δημοκρατική διαδικασία που θα έδινε τη δυνατότητα στο Λαό να πει το ΟΧΙ που για δεκαετίες ευαγγελίζεται.

ΒΑΡΑ ΓΕΡΑ!!

(αν και όπως ξέρεις είμαστε λίγοι ακόμα...)

Ανώνυμος είπε...

Με την ευκαιρία αυτού σου του κειμένου, ψάχνοντας το blog σου βρήκα αυτό : "Αθήνα, 15-03-2008 Τάνια Ιω.Γραμματικού, μέλος ΠαΣοΚ από τότε που είναι Πρόεδρος ο Γιώργος"
Ερώτημα:
1)Πιό μπροστά γιατί δεν ήσουν μέλος;
>Λόγω ηλικίας; ή
>Λόγω πίστης στον δυναστειακό
κληρονομικό "σοσιαλισμό";
2)Τώρα που ο Γιώργος έλυσε όλα τα προβλήματα στης Ελλάδας, της ΕΕ, του παγκόσμιου πολιτικού συστήματος, της κλιματικής αλλαγής, αλλά προς μεγάλη λύπη όλων μας αφήνει ορφανούς στο έλεος των αγορών, της δεξιάς, της Μέρκελ, του Σαρκοζί, θα μείνεις μέλος του ΠΑΣΟΚ; Ευτυχώς θα έχουμε τη στήριξη των φίλων του Προέδρου του Σόρος, του Ρουμπινί, της Χίλαρυ και του Άλεξ Ρόντος.
3)Τι θα έλεγες τώρα που φεύγει ο Γιώργος να στηρίξουμε για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον Νίκο ή τον Αντρίκο ή τη Μαργαρίτα (τη νεότερη εννοώ, γιατί η βασιλομήτωρ δεν τάμαθε ακόμα τα ελληνικά).

tanyagramm είπε...

22.05
1. Δεν ήμουν μέλος ΠΑΣΟΚ πριν το 2004 επειδή απλά δεν ήθελα
2. Οι μονοι με ημερομηνία λήξης είναι οι Μέρκελ Σαρκοζί
3. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα είναι πάλι ο Παπανδρέου :)))

19.50
Κρατάω το "είμαστε λίγοι ακόμα..." βάζοντας κομμα στη μέση (πριν το ακόμα). Φαντάζει πιο ...απειλητικό ;)))

alzap είπε...

Καλή συνέχεια κορίτσι μου. Μη μασάς απο τους ληξίαρχους και όσους ζητάνε ένσημα πασοκικά. Πάλεψε γι΄αυτό που πιστεύεις.
Να είσαι πάντα καλά!
Αλέκος

Γιώργος Ασημακόπουλος είπε...

Δεν είμαστε λίγοι, πίστεψέ με.

Γιατί μερικοί λένε ότι δεν πρέπει να πάνε στη βάση αυτή τη φορά; Τι φοβούνται;

Μα φυσικά τους πολίτες που δεν μιλάνε, που δεν εκπροσωπούνται από τους υπαλλήλους του Μέγκα, αλλά θα ψηφίσουν. Εκεί ξέρουν ότι χάνουν απέναντι στον ΓΑΠ.

Θα το δείτε, όταν ανοίξει αυτό το θέμα, ο ΓΑΠ θα επικρατήσει, παρά τη φθορά. Γιατί αυτόν τον κόσμο δεν τον επηρεάζει το Μέγκα, είναι πολιτικοποιημένος και με άποψη.

Δεν θα ψηφίσουν 800.000, σύμφωνοι. Αλλά θα είναι περισσότεροι οι σκεπτόμενοι που θα πάνε στις εσωκομματικές κάλπες από όσους τους επηρεάζουν τα τραπεζοκάναλα.

Θα το δεις, δεν είμαστε λίγοι. Ούτε τώρα, ούτε τότε. Απλά δεν κάνουμε θόρυβο:)

ποΛιτική αδεία είπε...

αυτός ο ΜΗ θόρυβος Γιώργο είναι που κάνει τελικά μεγάλο κρότο ;)))
http://prasinofrouros-pieria.blogspot.com/2011/12/blog-post_6697.html?spref=fb

Αλέκο ευχαριστώ
όπως λες και συ: αν αυτοί είναι η λύση,
...εγώ είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΑ με το "πρόβλημα"!!!
φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Στο νεο ΠΑΣΟΚ εκτος του γονους και τους απογονους τους κουπαρους τους καλιτεχνες τους αθλητες τους TV περσονες μας μα προκειψουν και οι << ερωμενες >> με λιγα κολπα στο κρεββατι οι λιγους πεοθυλασμους εγιναν βουλευτινες και υπουργινες και εβγαλαν και γλωσσα χωρις αυτή να εινα κολλημενη στον εγκεφαλο τους πως να παει ετσι το αριστερο και σοσιαληστικό μας μαγαζι <> Χρηστος Τοροντο

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαστε λίγοι, ποτέ δεν ήμασταν λίγοι...
Ούτε όταν ο Γιώργος έτρεχε για το Ευρωομόλογο, ούτε όταν έτρεχε για τη φορολόγηση των τραπεζικών και χρηματιστηριακών συναλλαγών τις οποίες στην ευρώπη στήρηξε όλη η αριστερά και στην Ελλάδα κάναν τους κινέζους. Αν δεν ήταν το EPP και πέρναγε έστω και μια πρόταση του Γιώργου στην Ευρώπη πριν το μηχανισμό στήρηξης (που και αυτό δικιά του πρόταση ήταν) δε θα ήμασταν εδώ. Ούτε θα είχε πέσει, ούτε αυτοί που τον κατηγορούσαν θα ακολουθούσαν την ίδια πολιτική (γιατί ουδέποτε είχαν εναλακτική πρόταση και αν είχαν ουδέποτε πάλεψαν γι' αυτή ουσιαστικά -και το ουσιαστικά δεν είναι στα κανάλια και τα παράθυρα-) και χειρότερα, γιατί ο Γιώργος τουλάχιστον μίλαγε για κοινές μετοχές με δικαίωμα ψήφου, κανονική κρατικοποίηση των τραπεζών δηλαδή, αυτά τα ζώα πάνε να περάσουν κοινές μετοχές χωρίς δικαίωμα ψήφου, δηλαδή και θα αγοράσουμε τις τράπεζες και δε θα κάνουμε κουμάντο. Και μετά λένε τον Γιώργο προδότη κλπ...
Κουφάλες δε ξοφλήσαμε ! Έχει ο καιρός...

Δημοσίευση σχολίου